logo

 

 

Zondag 22 maart 2022

15.30 uur

Gelukkig is het niet meer nodig om van te voren te reserveren.

U kunt dus tot het laatst besluiten om gewoon lekker

naar het concert te komen.

Toegang € 15,00    inclusief consumptie

jongeren tot 18 jaar gratis

Kamerkoor HERA

 

 

 

 

Bespiegeling’ – een concertprogramma met koormuziek in combinatie met voor Hera geschreven tekstuele bespiegelingen op de actuele tijdsgeest. Bespiegelingen op 2 jaar Corona, maar deze tijd noopt ons helaas ook weer tot nieuwe bespiegelingen.

 

Over Ons

De passie voor het zingen van uitdagende muziek op hoog niveau is wat de zangeressen van Vrouwenkamerkoor Hera verbindt. Het ensemble wordt in 2019 opgericht door dirigente Raghna Wissink en gooit vanaf het eerste concert hoge ogen met interessant, veelstemmig, klassiek en eigentijds a capella repertoire.

Met delen uit het debuutprogramma ‘Fear thou not’ wint Hera in februari 2020 het Vocaal Festival in Utrecht. Uit het juryrapport: “Wat een prachtig ensemble met interessant repertoire, een uitstekende focus van de koorleden en een fijne muzikale benadering.”

De programmering van Hera bestaat uit koorconcerten en grensoverschrijdende kunstprojecten in samenwerking met andere kunstenaars en (kunst)disciplines. Hera werkt intensief samen met componisten, brengt nieuw werk in première en laat ze zich uitnodigen door bijzondere opdrachtgevers, waaronder de Stichting Stolpersteine.

Vrouwenkamerkoor Hera is onderdeel van de Stichting EVA Vocaal.