Wegens Covid maatregelen uitgesteld naar najaar 2022

Zondag 23 januari 2022

14.00 & 15.30 uur

Reserveren verplicht, zie informatie onder aan deze pagina

Toegang € 15,00    inclusief consumptie

Saxofoonkwartet VLAM

Het verheugt ons bekend te kunnen maken dat op 23 januari het Saxofoonkwartet VLAM zal spelen in de Mariakerk in Ruinen.

Het kwartet bestaat uit vier jonge vrouwen, te weten Lutke Visser sopraansaxofoon, Mathilde Buiten-Leemhuis - altsaxofoon, Astrid Boekel - tenorsaxofoon en Myrthe  Poelstra – baritonsaxofoon.

Ze brengen muziek van om Händel, Bach, Gershwin en Guillermo.

Dit saxy damesensemble is het levende bewijs dat de machtige saxofoon veel veelzijdiger is dan roodkoperen jazz, zuurstof splijtende softrock solo’s en het overgrote deel van Springsteens oeuvre.
Sterker nog, VLAM saxofoonkwartet pakt tijdens haar optredens kamerbreed uit met een repertoire waar onder andere tango, jazz, klassiek, romantiek en minimal music enthousiast door elkaar heenlopen.

Virtuoos maal vier, dus zorg dat je veters vastzitten!

Voor bezoek is reserveren verplicht.

Wij vragen u van tevoren te reserveren via e-mail muziekindemariakerk@gmail.com of tel. 0522 452003 tussen 17 en 18 uur.
Bij de ingang zal het QR-bewijs worden gecontroleerd.

De kerk is open vanaf een half uur voor aanvang van het concert.

Mochten wij door maatregelen van de overheid in verband met de Corona-epidemie gedwongen zijn om veranderingen in de planning aan te brengen  dan krijgt u, als u zich hebt opgegeven, hiervan bericht.