Zondag 19 november 2017 om 15.30 uur

Toegang € 15,00    inclusief consumptie

Spaans programma ( luister op youtube )

Margit Beukman   sopraan

Tillmann Reinbeck     gitaar

beukman-reinbeck

Margit Beukman, zang en Tillmann Reinbeck, gitaar, verzorgen onder de titel “Gazpacho Andaluz” een concert. Naast  traditionele Andalusische muziek worden werken gespeeld en gezongen van componisten als Manuel de Falla, Fernando Ser, Federico Carcia Lorca, Isaac Albéniz, Enrique Granadas.

De kerk is vanaf 15.00 uur geopend, kaarten aldaar verkrijgbaar. Reserveren is niet noodzakelijk.

Deze “Gazpacho” is wellicht een goede aanleiding om na het concert van een schoteltje Tapas en een glaasje Spaanse wijn te genieten bij Luning’s restaurant en Tapas Bar naast de kerk aan de Brink in Ruinen. Uiteraard op eigen kosten…..

Mocht u dit van plan zijn verzoeken wij u, ruim op tijd, te reserveren op www.restaurantluning.nl/tapas.

Bij een bestelling van meer dan 25,-- biedt het restaurant een “Aangeklede” koffie of thee aan op vertoon van het programma van het concert.

.